Magasban végzendő munkák: 25.4 m-es emelőkosaras autó, alpintechnika, ipari gurulós állványzat

Többször előfordult már, hogy olyan magasban végzendő feladatok merültek fel, melyek megoldásához professzionális eszközök és tapasztalt csapat volt szükséges. Nálunk mindkettő adott.

A 24,5 méteres kosaras emelő lehetővé teszi számunkra, hogy elérjük az olyan magasban lévő területeket, melyek másképp nehezen vagy egyáltalán nem megközelíthetők. Legyen szó akár épületek karbantartásáról, ipari területeken lévő faápolásról, vagy bármilyen más magasban végzendő munkáról. Ez a stabil platform precíz és hatékony munkavégzést tesz lehetővé.

Az alpintechnika egy másik hatékony megközelítést jelent a magasban végzendő munkákhoz. Tapasztalattal rendelkező munkatársaink kellő szakértelemmel rendelkeznek az épületek, csúszdák vagy más magas szerkezetek karbantartására vagy javítására.

Munkáink során egyik elsődleges szempontunk a biztonság, ezért minden tevékenységet szigorúan ellenőrzünk és betartunk minden szükséges biztonsági protokollt. Elkötelezettek vagyunk abban, hogy Ügyfeleinknek kiváló minőségű szolgáltatást nyújtsunk, biztosítva, hogy minden munka magas színvonalon és maximális biztonság mellett valósuljon meg.

További információkért vegye fel velünk a kapcsolatot.

Keressen bizalommal!

Országos referenciák
Ingyenes felmérés, ingyenes árajánlat
GARANCIA!

*Érdemi, hiteles ajánlatot csak a személyesen megtekintett hiba és állapot felmérése után adunk.

KIEGÉSZÍTŐ SZOLGÁLTATÁSOK

Tevékenységeink közé tartoznak:

Üvegszálas javítás, felújítás

Beázás javítása

Ipari festés

Korrózióvédelem

Alpintechnika

Poliurea szórás

Poliurethánhab-szórás

Szemestermény-szárító karbantartása, tisztítása

Kármentő medence javítása, felújítása

Ipari-vegyipari tartály javítása, felújítása

Felülettisztítás magasnyomású mosóval

Nedves homokszórás